Panetti Danmark
Panetti Danmark

banner image

Ofte stillede spørgsmål

Produkt

Specifikationer for Panetti Pizzetta Primo pizzaovn:

  • Dimensioner: Dybde x bredde x højde: 48 cm x 41 cm x 28 cm
  • Vægt: 12 kg
  • Effekt: 2400 W
  • Kan bruges både indendørs og udendørs
  • Pizzastenens dimensioner er 33 cm

Panetti-pizzastenen er en keramisk sten. Den er 33 cm lang.

Tænd for pizzastenens rotation på knappen på forsiden. Rotationen skal kun være tændt, når pizzaen tilberedes i pizzaovnen, ikke når du sætter pizzaen ind eller tager den ud.

Ja, du kan bruge Panetti Pizzetta Primo-pizzaovnen både indendørs og udendørs. Ved indendørs brug skal du have plads nok til ovnen og et godt ventileret område.

Ja, vi anbefaler at forvarme pizzaovnen i 20 minutter for at sikre, at stenen bliver varm nok til at bage den perfekte, sprøde pizza.

Tænd for strømmen fra siden af pizzaovnen, tryk derefter på temperaturknappen, og skærmen tændes. Vælg derefter temperaturen, og indstil nok tid til at forvarme og tilberede pizzaerne.

Lad pizzaovnen køle helt af efter bagningen, før du tager pizzastenen ud af pizzaovnen. Herefter kan du skrabe den brændte mad af. Du kan også vende pizzastenen på hovedet og sætte den tilbage i pizzaovnen og lade den brænde ren i 20 minutter ved høj temperatur.

BEMÆRK: Vask aldrig pizzastenen med sæbe eller sæt den i opvaskemaskinen. Pizzastenen er en meget skrå sten, og hvis du vasker den med sæbe, vil sæben blive siddende i de skrå kanter.

Panetti Pizzetta-pizzaovnen har IPX4-vandtæthedscertificering, hvilket betyder, at du kan nyde pizzabagning selv i regnvejr.

Panetti Pizzetta-pizzaovnen har IPX4-vandtæthedscertificering, hvilket betyder, at du kan nyde pizzabagning selv i regnvejr.

Panetti user manual - Nordics.pdf1.1MB


Vi har desværre ikke et låg til Panetti Pizzatta Primo-pizzaovnen endnu, men vi planlægger at lancere et i løbet af efteråret.

Du finner oss i sosiale medier:

Instagram - @panettidanmark

Facebook - Panetti Danmark

Youtube - Panetti-Kitchen

Fragt

Vår standard leveringstid innen Danmark er 1-4  virkedager. Vi bruker Bring/Posten til levering.

Fraktkostnader, hvis aktuelt, vil bli beregnet og vist i kassen. Vær oppmerksom på at leveringstiden kan variere avhengig av hvor du befinner deg og tiden på året.

Foreløpig tilbyr vi ikke internasjonal frakt.

Hvis du ønsker å kjøpe i andre nordiske land, kan du besøke:

www.panetti.se

www.panetti.no

www.panetti.fi

For ytterligere spørsmål om våre retningslinjer for frakt, vennligst kontakt oss på kontaktskjema.

Vi beklager meget, hvis din forsendelse er forsinket. Bring håndterer alle vores leverancer, og vi har ikke altid mulighed for at påvirke de problemer, der kan opstå under leveringen. Hvis der er gået mere end 10 arbejdsdage siden din bestilling, bedes du kontakte vores kundeservice og oplyse dit ordrenummer. 


Vi vil altid gøre vores bedste for at få din pakke frem til dig så hurtigt som muligt.

Hvis du ønsker at annullere din ordre, bedes du udfylde vores kontaktformular og angive følgende oplysninger

  • Dit ordrenummer
  • Dit fulde navn
  • Det produkt, du ønsker at annullere

Vi vil hjælpe dig så hurtigt som muligt!

Returnere

Hvis du ombestemmer dig eller har andre problemer med produktet, bedes du kontakte os via denne kontaktformular.

Angiv venligst følgende oplysninger for at få din besked behandlet så hurtigt som muligt:

  • Dit oprindelige ordrenummer
  • Det produkt, du ønsker at returnere
  • Tilstanden af din vare
  • Årsagen til returneringen

Garanti

Du behøver ikke at registrere garanti på Panetti-produkter.

Hvis du har et problem med din Panetti pizzaovn, bedes du udfylde denne garantiformular og oplyse følgende:

  • Dit oprindelige ordrenummer
  • Dit fulde navn
  • Et fotografi/video af problemet
  • Serienummeret på din ovn

Vi vil sørge for at hjælpe dig så hurtigt som muligt, så du kan komme i gang med at lave pizza igen!

Problem

Hvis du oplever ujævn tilberedning, når du bruger Panetti-pizzaovnen, skal du følge disse trin:

1. Sørg for, at pizzaen ligger i midten af pizzastenen.

2. Sæt pizzastenen på, når du tilbereder pizzaen.

3. Brug pizzaovnsdøren under tilberedningen for at sikre en jævn temperatur i pizzaovnen.

Hvis du har problemer med at sætte pizzaovnsdøren på din pizzaovn, skal du sikre dig, at du har installeret ovnen korrekt. Se billederne som reference.


Hvis du oplever røg under tilberedningen, betyder det, at mad eller mel er faldet ned på bunden af varmeelementerne og forårsager røg. Du kan vente, indtil maden eller melet brænder op, og røgen stopper, eller du kan slukke for ovnen, lade den køle helt af og derefter rengøre den.

For at undgå røg bør du placere pizzaen forsigtigt i pizzaovnen og undgå at have for meget mel på pizzaskrællen, når du sætter pizzaen i ovnen.

Øvelse gør mester! Held og lykke med din pizzabagning 😊.

Få hjælp